søndag 4. november 2012

Oppmerksomhetssyk

Den siste uka har handlet om én ting: å skape så mye oppmerksomhet rundt ISFiT som overhodet mulig. Om bare ti små dager vil vi vokse med nesten hundre nye frivillige (hurra!), og de siste ukene har vi alle jobbet på spreng for å lokke til oss de beste søkerne. Hvordan gjorde vi det, spør du?

Først lurte vi dem til oss med den ene tingen ingen fattig student kan motstå: gratis kaffe.Den vanskeligste delen var dermed unnagjort, for det eneste vi trengte å gjøre etter å ha fått dem til å stoppe, var å fortelle om hvor digg det er å være med i ISFiT, og det er ingen vanskelig jobb. Etter ti minutter hadde vi klart å overtale flere til å søke. Klapp på skuldra.
Det neste leddet i vår ondskapsfulle briljante plan, var å få så mange som mulig til å dukke opp på infomøtet vårt. Til vår store fornøyelse, møtte nokså mange opp.


Denne gangen drev vi med bestikkelser i form av gratis kake, uten at vi nødvendigvis skal betvile noens motiver for å møte opp.


Forhåpentligvis møtte de aller fleste opp fordi de ville lære mer om ISFiT, men det skada sikkert ikke med kake.
Samme dag som søknadsfristen gikk ut, tok vi i bruk alle metoder og rekrutterte våre helt egne superhelter til å bedrive litt markedsføring i siste liten.Okei, de er kanskje ikke superhelter i virkeligheten, men de har på seg spandex og kapper, og nærmere ekte superhelter kommer man ikke uten faktiske superkrefter. Og selv om de verken har røntgensyn eller kan fly, dansa de over hele campus for å promotere ISFiT, og det er nokså supert.
Og nå kan vi ikke gjøre stort annet enn å vente. Søknadene har rent inn, intervjurundene er i gang, og snart vil vi ha en hel haug av nye frivillige som er gira på å gi alt for å sørge for at ISFiT 2013 blir den beste festivalen hittil. Vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar