søndag 27. januar 2013

Moteløver

Alle som har vært i Trondheim en vinterdag vet at det kan bli kaldt. Veldig kaldt. Så kaldt at det kan være vanskelig å forklare kuldesjokket med ord til noen som aldri har reist nord for Ekvator. Under ISFiT får vi besøk av studenter fra hele verden, inkludert noen som har et nærmest ikke-eksisterende forhold til kuldegrader. Og da står ikke boblejakker høyt på lista over prioriteringer. Men frykt ei, for vi har kontroll!


Det blir ikke akkurat siste skrik fra catwalken når man arrangerer klesinnsamling, men vi klager ikke. Som Ragnhild demonstrerer, kan enhver jakke sprites opp med et fargerikt skjerf. Og er ikke mintgrønn på vei tilbake i motebildet uansett?

Og denne, altså. Denne er faktisk ganske fin (så fin at Ola lurte på om han kunne ta den med seg hjem etter festivalen.)


Legg merke til de lekre detaljene på ryggen til Daniel, som virkelig får plagget til å skinne. Det er tydeligvis mange skjulte skatter på loft og i kjellere rundt omkring i byen.


Og dette, folkens. Dette er juvelen i samlinga, magi i tekstilform, ypperstepresten av vinterklær: jakka som har alt. Et lite gledeshyl gikk gjennom kontoret da denne ble fisket fram. Morten har valgt subtile farger for en enkel look, men denne godbiten kan styles på mange ulike måter, og vi er nesten litt sjalu på den deltakeren som får gå rundt i denne i ti dager.


Vi har altså fått inn mye bra, men vi trenger fortsatt alle de klærne vi kan få tak i. Ingen skal fryse under ISFiT 2013, så har du gamle vinterklær liggende et eller annet sted, tar vi imot helt fram til festivalstart 7. februar. Klær kan leveres i en boks som står plassert utenfor kontoret vårt bak hovedbygningen på Gløshaugen. Er du ikke helt stødig på campusgeografi, har vi laget et kart:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar