søndag 3. februar 2013

Lys, kamera, action!

Siden sist har vi satt fyr på Samfundet.
Neida. Det er bare filmtriks. Vi har nemlig spilt inn nok en film!

 Og med "vi" mener vi selvfølgelig filmgjengen vår, som er så oppfinnsomme og fulle av energi at vi (nesten) begynner å mistenkte at de går på steroider. Siden forrige filminnspilling har de blitt enda mer profesjonelle, bare se her:


Manus på ekte, liksom!


Og fancy regissørcaps! Her spares det ikke på noe.


En profesjonell filmfotograf ville aldri latt boom-mikrofonen kommet med i bildet, så la oss alle være takknemlige for at det ikke er jeg som står bak kamera.


Hovedrolleinnehaverne gjør seg klare til en ny tagning mens regissør Bjørnar følger spent med. Hvis dere lurer på hvorfor plottet fremdeles ikke er nevnt med et ord, er det fordi det skal holdes hemmelig fram til festivalstart. Det er nemlig ikke hvilken som helst film som spilles inn, men filmen som skal vises under åpningsseremonien 8.februar. Det blir svært. Så svært at filmgjengen igjen måtte ty til de frivillige for statisthjelp. Det gjorde de ved å lokke med de to tingene ingen ISFiT-frivillig med respekt for seg selv kan motstå......lek og gratis kake.Festivalbloggeren tar bilde av han som tar bilde av de som filmer. Mer meta blir det ikke.

Og hvis du lurer på hvorfor disse menneskene står i en halvsirkel og stirrer på en lampe, trenger du ikke vente så altfor lenge. Det er tross alt bare fire dager igjen til festival!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar