torsdag 14. februar 2013

Dansefeber

Vet du hva en kamel er? Nei, ikke dyret, men dansebevegelsen. Svaret er mest sannsynlig nei, og det var det også for disse folka før de dro på kurs i magedans i går.


I går feiret ISFiT dansens gleder. Det hele kulminerte i et danseshow på kvelden med profesjonelle dansere i Storsalen, men før den tid kunne deltakere, frivillige og alle som var interesserte delta på ulike dansekurs. Ingrid Bjørsnøs Kvam fra Trondheim Orientalske Danseskole lærte bort kunsten å vrikke på hoftene.Et par gutter hadde også funnet veien til kurset for å lære seg nye moves. Ikke en dårlig idé med tanke på at ingen kan motstå en gutt som kan danse.Senere var det tid for å lære kunsten å danse swing - en dans vi alle har prøvd oss på, men som få har lykkes 100% med. Vi har alle vært der - i et bryllup eller på skoledans, snublende rundt mens vi prøver å unngå å tråkke dansepartneren på tærne. Derfor startet instruktørene Pål Ellingsen og Cecilie Kilhavn timen med litt grunnleggende teknikk.

Som med så mye annet i livet, er det faktisk vanskeligere enn det ser ut som. Det var litt som en episode av Skal Vi Danse, bortsett fra at de eneste proffene danset med hverandre. Og så var det ingen kjendiser der da.

Fordi det var flere jenter enn gutter tilstede, måtte partnerne rullere titt og ofte slik at ingen ble stående igjen alene altfor lenge. Resultatet var lettere kaotisk til tider, eller som danselærer Pål så fint sa det: "Litt mindre speed dating, litt mer dansing, takk."Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar