torsdag 7. februar 2013

Den store dagen

Alternativ tittel: OMG NÅ SKJER DET ENDELIG!

Nesten to år med planlegging og flere tusen nedlagte arbeidstimer har kulminert i denne dagen: ISFiT 2013 er endelig her. Alt kjennes litt annerledes i dag - det er som om selv byen vet at noe stort er i ferd med å skje. Til og med trærne har pyntet seg for anledningen:Dagen i dag startet tidlig for denne gjengen, som var oppe og fikk Trafoen til å gå rundt før de fleste hadde stått opp.

Trafoen er informasjonssentralen vår under festivalen, og kommer til å være bemannet dag og natt. Den er temmelig enkel å få øye på, ettersom den er knallrød og ligger midt i en park som er dekket av snø. I tillegg har vi slengt opp et banner som burde vise vei.


Det andre, mer berømte røde huset i byen ligger et steinkast unna, og vil være åsted for mangt et magisk øyeblikk under festivalen. Vi gleder oss til deltakerne blir like glade i det ikoniske Studentersamfundet som vi er. Det har forresten også pynta seg til festival.

Tidligere i dag ankom de første deltakerne det runde røde. Der møtte de workshoplederne sine, fikk sitt første møte med norsk mat og minglet med andre mens de ventet på at vertene skulle plukke dem opp. Å si at de var glade for å endelig være i Trondhjem er en underdrivelse - huset var fullt av glade fjes.

I kveld sparkes festivalprogrammet i gang med konsert og debattmøte. Magien starter nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar