søndag 21. oktober 2012

Filmvitenskap


FADE IN:

EXT. GLØSHAUGEN, LØRDAG FORMIDDAG.

En fin, men iskald høstdag i Trondheim. En hutrende gjeng med STUDENTER i vinterklær står og fikler med sofistikert kamerautstyr. 


De er med i FILMGJENGEN til ISFiT, og i dag er endelig dagen de har ventet på her: de skal spille inn en flunkende ny PROMOFILM. For at det skal skje må de imidlertid ha STATISTER, og mens vi venter på at de skal dukke opp blir BLOGGEREN og noen til sendt inn på kontoret for å lage PLAKATER.
Hvis noen skulle være i tvil om at gutta i filmgjengen har forberedt seg godt, presenteres følgende bevis:Plakatene ble forresten skikkelig fine hvis noen lurte.Etter en times tid ankommer en liten hær av frivillige fra WORKSHOPGJENGEN, som i dag skal spille rollene som SINT PROTESTMOBB og INNPÅSLITNE JOURNALISTER. De får instrukser fra CREWET, og kamera går.

SINT PROTESTMOBB
(roper)
We want peace! No more war!Plutselig kommer to MILITÆRHUNKS gående. De stiller seg opp på trappa til HOVEDBYGGET og ser veldig… militære ut.


Rundt hjørnet kommer det også en stor LIMOUSIN kjørende. Vi leker ikke filminnspilling. Ut av limousinen kommer en MANN som raskt blir flankert av morske SIKKERHETSVAKTER.SINDRE (regissør)
Kutt!
Hele opplegget er så profesjonelt at de som er til stede nesten glemmer at de ikke er på et ordentlig filmsett. Det varer helt til statistene begynner å fryse og husker at det ikke finnes et varmt rom med en myk sofa å slenge seg ned i. De tar til takke med det nest beste.Inne i DISCOLIMOUSINEN er det særdeles god stemning. Statistene koser seg med å kikke ut på de som fremdeles må jobbe ute i kulda.Uheldigvis tar kosen slutt det øyeblikket en KAMERAMANN stikker hodet inn og annonserer neste scene.

STATISTENE
Snufs.


Etter totalt fire kalde timer sier filmgjengen seg fornøyde. Hvis du lurer på hvordan i all verden sinte demonstranter, journalister, militærhunks, sikkerhetsvakter og et beist av en limousin henger sammen, har du ikke annet valg enn å følge med på isfit.org i nærmeste framtid.

SLUTT1 kommentar:

  1. Hvor har dere fått tak i filmklapperen? Stilig

    SvarSlett